A tehetség jegyében

A tehetség jegyében

2015. szeptember 11., péntek

 Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ idén is megrendezi a Tehetségválasztó napot. Szeptember 12 –én a Decathlon Áruház parkolójában várják a családokat egész napos rendezvényre. 
- Célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a gyermekük számára iskolán kívüli elfoglaltságot kereső szülőket és érdeklődő csemetéiket a sport, művészet vagy egyéb más fejlesztő tevékenység területén működő szervezetekkel- - tájékoztat Majer Piroska, a rendezvény felelőse.

A közönség színpadi és szabadtéri bemutatókat illetve kanapé beszélgetéseket láthat majd a zalai sportélet emblematikus szereplőivel. Minden szervezet információs standdal mutatkozik be. Továbbá minden sport és művészeti ágat személyesen is ki lehet majd próbálni - természetesen szakértői felügyelet mellett, hogy ezzel is megkönnyítsék  a választást és hogy minél inkább feltérképezhessék, kinek mihez van érzéke, tehetsége, kedve. Az egyesületek bemutatókkal, játékos foglalkozásokkal készülnek a gyerekeknek. A sport területén lehetőség lesz megismerkedni a birkózás, futsal, kosárlabda, tájfutás, jégkorong, terepbiciklizés, korcsolya, tenisz, karate, triatlon, lovaglás, kungfu, judo, íjászat, úszás, vívás, labdarúgás, gyermek box, atlétika, thai-chi, kötélugrás, sakk, darst képviselőivel. A művészetek területén a társastánc, moderntánc, balett, néptánc, dobolás, fúvós hangszerek, éneklés, szintetizátor, gitár, színjátszás, versmondás, hegedű, rajz és festészet, fotózás szerepelt a bemutatkozó tevékenységek között. A programok 10 órakor kezdődnek és este hat óráig tartanak. Rossz idő esetén az esőnap szept.19-e lesz.

piedoo

további cikkei
    #címkés
    #közös